Раница TOPGAL - Dots

КОД: VMD.YUMI20030


Наличност: Намаляваща
Брой дни за доставка: 1

161,00 лв.

Марки

TOPGAL


Всичко от серията ➤ TOPGAL Dots

Ученическата раница модел YUMI е с две големи отделения и три джоба отпред. В задното отделение има допълнителен джоб за лаптоп (макс. 15,4 ") и по-малък подплатен джоб за мобилен телефон или таблет. Предното отделение е по тясно, подходящо за съхранение на различни учебници, помагала и папки. Мрежест джоб с цип за документи и карабинер за закачване на ключове са също разположени в отделението. Джобовете на лицевата страна са подходящи за несесер, кутия за храна и др. Шише за вода може да сложите и в двата странични джоба на раницата. По-голяма бутилка също не е проблем, тъй като тя се фиксира допълнително, посредством каишка. На лицевата страна на раницата ще намерите и два ремъка, закопчаващи се с велкро, които са подходящи за закачване на скейтборд или яке например.
Раницата е оборудвана с множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност при всякакви метеорологични условия, а материята е импрегнирана и не пропуска влага.
Гърба на раницата е здрав, анатомично оформен с вградена алуминиева шина за подсилване на конструкцията. Тя може да се извади, но не го препоръчваме - тя поддържа гърба в правилната, анатомична форма. Теглото на шината е само 0,06 кг. Презрамките също са подплатени и широки. Допълнително закопчаване и фиксиране на гърдите.
Дъното на чантата е подсилено с вложка от специален, здрав материал - TOPDURA.   
     
Материал: 100% полиестер

Размери: 44 x 21 x 30 cm

Обем: 27 литра

Товароносимост: 9 кг

Тегло: 1,360 кг

Подобни продукти