Ученическа раница SANTORO Gorjuss - Be Kind To Each Other

КОД: UW1201GJ02


Наличност: Намаляваща
Брой дни за доставка: 1

129,00 лв.

Марки

SANTORO


Серия ➤ GORJUSS Be Kind To Each Other

Ученическата раница Santoro Gorjuss "Be Kind To Each Other" е идеалният спътник за младите ученици, които търсят стил и практичност съчетани в едно. Раницата се състои от две обширни отделения с достатъчно обем вътре.

Крайното просторно основно отделение се затваря със здрав объл цип с логото на Santoro Gorjuss. В него има малък самостоятелен джоб с цип. Позволява съхранение на учебници, тетрадки и други ученически принадлежности.

Другото отделение е по-малко и отново се затваря с объл цип с логото на Santoro Gorjuss. Също така е закачен гумен ключодържател с надпис ”be kind”.
Отпред в долната част има голям дълбок джоб, в който може да стоят портмонето, телефонът или пък ключовете на детето ви. Затваря се със здрав объл цип с логото на Santoro Gorjuss. Върху него има пришит голям гумен бадж Santoro Gorjuss с формата на дъга.

Раница е удобна за носене, благодарение на здравите, подплатени и регулируеми презрамки. Освен това разполага с ергономичен гръб, дръжка за хващане и два странични джоба за бутилката за вода на ученика.

Раницата е изработена от полиестер.
Размери: 30 x 43 x 20 cm

Комбинирай с още неща от същата серия!
Серия ➤ GORJUSS Be Kind To Each Other

Подобни продукти